Γίνε καπετάνιος για μια μέρα και εξερεύνησε τα όμορφα μέρη της Παλαιοκαστρίτσας.
Νοίκιασε μία από τις βάρκες μας ώστε να ανακαλύψεις τις υπέροχες παραλίες της Παλαιοκαστρίτσας από μια διαφορετική οπτική γωνία. Γνωστές για τον ήλιο, τα κρυστάλινα μπλε νερά τους, τις κρυμμένες σπηλιές και τις ιδιωτικές παραλίες. 

Όλες οι βάρκες μας είναι καινούργιες, ασφαλείς και διαθέτουν εξωλέμβιες 4χρονες μηχανές (και εφεδρική αν χρειάζεται).

Μία από αυτές είναι ταχύπλοο. Ενώ διαθέτους τέντες, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας (σωσήβια, χάρτες, πυροσβεστήρες) όπως υπαγορεύεται από τον νόμο, και όλα τα απαιρήτα έγγραφα (ασφάλεια και άδεια ενοικίασης).
Πριν την ενοικίαση, σας εκπαιδεύουμε για την λειτουργία της βάρκας, πως χρησιμοποιείται ο εξοπλισμός ασφαλείας ενώ παράλληλα σας ενημερώνουμε για τις καιρικές συνθήκες και ποια μέρη έχει ενδιαφέρον να επισκευτείτε.

Η ασφάλεια σας είναι το καθήκον μας. Αδράξτε την ευκαιρία για μια μοναδική εμπειρία. Νοικιάστε μια από τις βάρκες μας και σας υποσχόμαστε μια αλησμόνητη ημερήσια απόλαυση.

Όλες οι βάρκες είναι ιδιόκτητες και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να σας προσφέρουμε προσιτές τιμές. Μπορούμε επίσης να σας εξηπηρετήσουμε με την μεταφορά από και προς το μέρος διαμονής σας με δικό μας μέσο.
- +
- +